10 ani în zbor de pelican | Marian Râlea despre Șerban Ionescu

10 ani în zbor de pelican | Marian Râlea despre Șerban Ionescu

10 ani în zbor de pelican | Marian Râlea despre Șerban Ionescu

Pe 21 noiembrie 2012 s-a stins din viață actorul Șerban Ionescu. În 2021, această dată marca și sfârșitul unei prime ediții de festival de teatru și film dedicat memoriei lui, dar și prezentului de care arta nu se poate desprinde niciodată pentru a putea rămâne vie. 

Acum, la 10 ani de când și-a deschis aripile de pelican către un zbor în infinit, portretul lui Șerban Ionescu rămâne a fi recreat de cei care l-au cunoscut și alături de care și-a trăit viața, o viață în care creația sa s-a împletit permanent cu zborul prin lume. 

10 ani în zbor de pelican este un omagiu adus de prietenii săi cei mai dragi, care îl păstrează viu recompunându-i chipul din amintiri. Continuăm această arhivă sensibilă cu mărturiile actorului Marian Râlea.

Un suflet de artist, un camarad pe care te puteai sprijini, un spirit în centrul scenei, un iubitor de oameni, un zîmbet fără sfîrșit, un generos, o forță a talentului ținută sub control cu ajutorul inteligenței creative, un om să-l pui la suflet, un talent ce umple ecranul, un om bîntuit de teatru, un mare FRATE. Așa simt cînd spun ȘERBAN IONESCU.

MARIAN RÂLEA, actor

Lasa comentariu