10 ani în zbor de pelican | Alexandru Bindea despre Șerban Ionescu

10 ani în zbor de pelican | Alexandru Bindea despre Șerban Ionescu

10 ani în zbor de pelican | Alexandru Bindea despre Șerban Ionescu

Pe 21 noiembrie 2012 s-a stins din viață actorul Șerban Ionescu. În 2021, această dată marca și sfârșitul unei prime ediții de festival de teatru și film dedicat memoriei lui, dar și prezentului de care arta nu se poate desprinde niciodată pentru a putea rămâne vie. 

Acum, la 10 ani de când și-a deschis aripile de pelican către un zbor în infinit, portretul lui Șerban Ionescu rămâne a fi recreat de cei care l-au cunoscut și alături de care și-a trăit viața, o viață în care creația sa s-a împletit permanent cu zborul prin lume. 

10 ani în zbor de pelican este un omagiu adus de prietenii săi cei mai dragi, care îl păstrează viu recompunându-i chipul din amintiri. Continuăm această arhivă sensibilă cu mărturiile actorului Alexandru Bindea. 

Am văzut odată un ACTOR, mi-a plăcut mult de tot în Ion, blestemul pământului… Nu eram nici măcar actor. Apoi, mi-a dăruit cu generozitatea lui, posibilitatea de a-i fi partener. Mi-a plăcut și am crescut lângă el. Dar cel mai mult m-a bucurat atunci când mi-a oferit șansa de a-l cunoaște ca OM! Nu știu dacă am reușit să-i fiu partener OMULUI Șerban Ionescu… Pentru mine, n-a plecat niciodată! 

ALEXANDRU BINDEA, actor

Lasa comentariu