Mărțișor cu filme | Caravana PELIKINO ajunge la Râmnicu Sărat

Mărțișor cu filme | Caravana PELIKINO ajunge la Râmnicu Sărat

Mărțișor cu filme | Caravana PELIKINO ajunge la Râmnicu Sărat

Caravana PELIKINO vestește venirea primăverii la Râmnicu Sărat. Pe 1 martie, la Centrului Cultural „Florica Cristofeanu”, vor avea loc două proiecții speciale de film. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Concepută ca prelungire a Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, Caravana PELIKINO a fost inaugurată pe 6 decembrie 2022, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva. 

Realizat la inițiativa actriței Magda Catone, Caravana PELIKINO este un proiect ce își propune să promoveze producțiile cinematografice românești de ieri și de azi în afara orașelor cu o ofertă culturală variată.

În 2023, Caravana PELIKINO face o primă oprire la Râmnicu Sărat. Pe 1 Martie, la Centrul Cultural „Florica Cristofeanu”, publicul este invitat să participe la două proiecții de film: Și atunci, ce e libertatea? (regia Andrei Zincă) și Fără prelungiri (regia Ștefan Pătrașcu). Accesul la proiecțiile celor două lungmetraje este liber, în limita locurilor disponibile. 

Caravana PELIKINO din Râmnicu Sărat este un eveniment organizat de Asociația Culturală Șerban Ionescu în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Sărat și Centrul Cultural „Florica Cristofeanu”, fiind sponsorizat de Dedeman. 

PROGRAM CARAVANA  PELIKINO

1 martie 2023

@ Centrul Cultural „Florica Cristofeanu”

17:00

» Și atunci, ce e libertatea?

20:00

» Fără prelungiri 

URMĂREȘTE TRAILERELE

Partenerii evenimentului: Primăria Municipiului Râmnicu Sărat și Centrul Cultural „Florica Cristofeanu”

Sponsor:Dedeman

Lasa comentariu