Cartea pe roți ajunge și la 2 Mai!

Cartea pe roți ajunge și la 2 Mai!

Cartea pe roți ajunge și la 2 Mai!

Cartea pe roți, librăria mobilă a lanțului Humanitas, ajunge la 2 Mai, între 22 și 29 iulie 2023, la a treia ediție a Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”.

Pe lângă cele 5 secțiuni (teatru, film, expo, concert, forum) ale ediției curente, care cuprind peste 50 de evenimente culturale cu intrare liberă, în 2023, Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” își invită publicul la lectură pe plajă, între un film, un spectacol și o baie în mare. 

» Librăria mobilă a lanțului Humanitas

Cartea pe roți este prima librărie mobilă a lanțului Humanitas, un demers lansat în 2020, care-și propune să refacă legătura specială pe care oamenii o au cu librăriile, mai cu seamă în localităţile, nu puţine, rămase fără librării, după cum au declarat reprezentanții editurii la inaugurarea proiectului.

» Plaja iubitorilor de carte

În 2023, la a treia ediție a Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, autorulota va poposi timp de 8 zile în 2 Mai, moment numai bun pentru iubitorii de carte să descopere o selecție impresionantă de titluri de la mai multe edituri.

Cartea pe roți va fi amplasată foarte aproape de intrarea în curtea festivalului și în proximitatea spațiului dedicat secțiunii FORUM, locul unde se vor desfășura peste 10 dialoguri cu artiștii de teatru și film invitați la festival. 

Încă de anul trecut aveam în plan să includem un stand cu cărți în curtea festivalului. Condițiile logistice din 2022 nu ne-au permis asta. Am decis că vom face tot ce ne stă în putință să realizăm acest lucru pentru a treia ediție. Librăriile Humanitas au acceptat propunerea noastră din prima, ceea ce ne bucură enorm. Este încă o dovadă că doar parteneriatele ne ajută să creștem festivalul și să-i oferim publicului nostru din ce în ce mai mult.

Edda Coza

director de viziune și comunicare Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”

» DESCOPERĂ ALTE EVENIMENTE

cropped-simbol-fsi-01.png

Lasa comentariu