Înainte. Acum. După.

Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

NIHIL SINE DEO

spectacol de coregrafie al Companiei Contemporary Creative Dreamers

OFF-COMPETITION

DURATA: 56′

DATA ȘI LOCUL PREMIEREI: 10 mai 2019, Sala Gloria, UNATC

SINOPSIS

Spectacolul Nihil Sine Deo este reprezentarea fizică a procesului compus din acțiunile de căutare, de înțelegere și de cuprindere a Absolutului. Definim Absolutul ca fiind acea entitate superioară, acel element ce nu poate fi cuprins la nivel exterior, acel element ce nu poate fi descris ca fiind unul material, palpabil, ci care aparține planului imaterial, care poate fi descris doar prin simțire interioară și emoție.

GALERIE FOTO

Stabilind un raport de Creator – Creație, umanitatea se află în relație permanentă cu Divinitatea, acest lucru fiind posibil atât prin acceptarea Divinității, cât și prin negarea acesteia. Procesul compus din acțiunile de căutare, de înțelegere și de cuprindere, a acestei entități, este unul continuu, fluctuant, care conduce către epuizare, acesta fiind singurul moment în care avem capacitatea de a recunoaște ceea ce noi definim ca Absolut, ca Divinitate.

Acest moment al epuizării este reprezentat de eliberarea completă a trupului de acțiunile conștiente, de gândurile prestabilite despre ceea ce ar trebui să găsim ca un răspuns final, este un moment de sinceritate în care putem recunoaște ceea ce poate fi definit doar prin simțire la nivel individual.

De-a lungul evoluției sale, umanitatea s-a dezvoltat în relație cu trei idei ce par a fi ingrediente din plămădirea noastră: Sexualitatea, Dorința de Zbor și Cucerirea: o cucerire interioară a propriului corp și o cucerire exterioară materializată prin spațiu, informație și timp.

DANIEL DRAGOMIR 

coregraf

DISTRIBUȚIA

Andreea Vălean

Bianca Ardeleanu

Anastasia Preotu

Daniel Mihoc

George Pleșca

Daniel Dragomir

COREGRAFIE & LIGHTING DESIGN

Daniel Dragomir

COMPOZITOR & SOUND DESIGN

Adrian Piciorea

TEHNICIAN LUMINI ȘI SUNET

Alexandros Raptis

MONTAJ FILMARE & TRAILER

Alexandru Chifu

URMĂREȘTE-NE ȘI PE YOUTUBE!

Abonează-te la canalul nostru de Youtube și fii la curent cu fiecare surpriză pe care ți-o pregătim. Vizionează spoturile festivalului, urmărește seria de mini-cronici cu Irina-Margareta Nistor și descoperă trailerele tuturor filmelor și spectacolelor din această ediție specială.

EXPLOREAZĂ TOATE SECȚIUNILE FESTIVALULUI

Toate evenimentele ediției din 2021 sunt gratuite și  la doar un click distanță. 12 spectacole de teatru tânăr, 8 scurtmetraje realizate de tineri cineaști, 3 lungmetraje din filmografia actorului Șerban Ionescu, două conferințe despre teatru și film și încă pe atâtea surprize…

Detalii

Start Sfarsit Categorie
noiembrie 19, 2021 2:00pm noiembrie 21, 2021 2:00pm
: