Înainte. Acum. După.

Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

PRIN ORAȘ CIRCULĂ SCURTE POVEȘTI DE DRAGOSTE

DURATA

21′

SINOPSIS

Cel de-al șaselea film de scurtmetraj al Carinei Dașoveanu prezintă povestea unui cuplu, Lili, o taximetristă în vârstă de 36 de ani și Dani, un pescar amator, care încearcă să își salveze căsnicia. Cursele sale pe taxi o fac pe Lili martora a mai multor povești de dragoste, complet diferite față de a ei.

PREMII

Premiul al III-lea la Festivalul Internaținal de Film de la Cannes, secțiunea Cinéfondation, 2021

 

Mesajul pe care am vrut să îl transmit este, așa cum spun încă de la începutul filmului, că uneori doar dragostea neîmpărtășită poate să fie cu adevărat romantică.  Dacă este să ne referim la dragoste, cred că titlul filmului în franceză,  Histoires d’amour à la volée reușește să exprime cel mai bine ideea pe care doresc să o evidențiez. Iubirea o prinzi din zbor, fără să te gândești de foarte multe ori înainte, apare când nu te aștepți și te face să te prăbușești brusc dacă nu menții linia de plutire. 

CARINA GABRIELA DAȘOVEANU

regizoare de film

GALERIE FOTO

DISTRIBUȚIA

Ilinca Hărnuț

Andi Vasluianu

Ion Arcudeanu

Cătălina Mihai

Andrei Ivan

Alina Florescu

URMĂREȘTE IRINA’S REVIEW 

Irina-Margareta Nistor recomandă scurtmetrajul Carinei Dașoveanu, Prin oraș circulă scurte povești de dragoste.

REGIA ȘI SCENARIUL
Carina Gabriela Dașoveanu
PRODUCĂTOR
Carina Gabriela Dașoveanu
IMAGINE
Ștefan Aghițoaie
MONTAJ
Paul Sima
SOUND DESIGN
Paul Sima
Tijana Marjanovic
COSTUME
Simona Alecu
MUA
Grațiela Roman

VEDEM PRIN ORAȘ CIRCULĂ SCURTE POVEȘTI DE DRAGOSTE ÎN

noiembrie 21 - 22, 2021 in

EXPLOREAZĂ TOATE SECȚIUNILE FESTIVALULUI

 

Toate evenimentele ediției din 2021 sunt gratuite și  la doar un click distanță. 12 spectacole de teatru tânăr, 8 scurtmetraje realizate de tineri cineaști, 3 lungmetraje din filmografia actorului Șerban Ionescu, două conferințe despre teatru și film și încă pe atâtea surprize…

VIZIONEAZĂ

opt dintre cele mai recente scurtmetraje românești și pătrunde în universul creator al tinerilor cineaști. Alexandru Pintică, Lucia Chicoș, Andrei Redinciuc, Teona Galgoțiu, Theodor Ioniță, Alma Buhagiar, Andrei Olănescu și Carina Dașoveanu te invită să descoperi temele de care ei sunt atrași și problemele pe care le observă în societate și le chestionează cu mijloacele celei de-a șaptea arte.

 

URMĂREȘTE

apoi dialogul dintre Andi Vasluianu, Iulia Rugină și Mihaela Sîrbu și află ce răspunsuri oferă ei la FILM QUIZ BOWL. După ce ți-ai luat porția de râs și de plâns despre industria cinematografică din România și ai reflectat asupra ideilor expuse de invitații noștri,

 

FĂ-ȚI NIȘTE POPCORN ȘI RELAXEAZĂ-TE:

e timpul să vezi trei filme impresionante cu actorul Șerban Ionescu în roluri principale. Iar dacă ești student la film sau debutant, nu uita să te înscrii la atelierul de cinematografie susținut de Bogdan George Apetri.

 

BUCURĂ-TE

de toate aceste evenimente gratuite din confortul propriei locuințe și exprimă-ți părerea despre tot ce ai văzut.

 

ȘI URMĂREȘTE-NE ȘI PE YOUTUBE!

Detalii

Start Sfarsit Categorie
noiembrie 21, 2021 1:00pm noiembrie 22, 2021 1:00pm
: