Inaugurarea caravanei PELIKINO la Deva | Proiecții de film In Memoriam Șerban Ionescu

Inaugurarea caravanei PELIKINO la Deva | Proiecții de film In Memoriam Șerban Ionescu

Inaugurarea caravanei PELIKINO la Deva | Proiecții de film In Memoriam Șerban Ionescu

Pe 6 decembrie, la Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva vor avea loc două proiecții speciale de film în cadrul caravanei PELIKINO. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. 

Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” organizează –  în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” – un eveniment inedit dedicat memoriei actorului Șerban Ionescu. 

Caravana de film PELIKINO va ajunge la Deva pe 6 decembrie 2022, iar în cadrul ei vor fi proiectate două lungmetraje: Păcală se întoarce (regia Geo Saizescu), Și atunci, ce e libertatea? (regia Andrei Zincă). Proiecțiile vor fi însoțite de un Q&A special, în prezența actriței Magda Catone. 

Ne bucurăm să anunțăm inaugurarea caravanei PELIKINO odată cu aceste proiecții speciale de film realizate cu sprijinul autorităților locale din Deva la Centrul Cultural «Drăgan Muntean». Evenimentul încununează această perioadă de acțiuni culturale In Memoriam Șerban Ionescu, precum colecția de mărturii și amintiri 10 ani în zbor de pelican pe care am publicat-o pe siteul festivalului la un deceniu de la plecarea sa din această lume.

– Edda Coza, Director de Comunicare Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”

PROGRAM PELIKINO

6 decembrie 2022

@ Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”

12:00

» Păcală se întoarce, regia Geo Saizescu

18:00

» Și atunci, ce e libertatea, regia Andrei Zincă 

Partenerii evenimentului: Primăria Municipiului Deva, Centrul Cultural „Drăgan Muntean”

Sponsor:Dedeman

Lasa comentariu